Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Vitaal GGZ nieuwe parter in ggz-coalitie

Op 24 april 2023 heeft Vitaal GGZ zich middels een handtekening aangesloten als ggz-partner binnen Samen Sterker Eemland. In de periode voorafgaand aan dit moment is er een uitgebreide kennismaking geweest tussen de ggz-partners en heeft Vitaal GGZ besloten zich aan te sluiten in het convenant.

Vitaal GGZ is een GGZ-instelling en biedt met haar multidisciplinaire team geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen vanaf 18 jaar. Dat doen zij vanuit een basishouding van respect en met beide benen op de grond. Vitaal GGZ werkt vanuit de gedachte dat iedereen prettig wil leven en dat iedereen kwaliteiten en de kracht heeft om zich te ontwikkelen. Cliƫnten krijgen de behandelingen individueel, in groepen en in samenwerking met zorgprofessionals in de regio.

Huber (2014) beschrijft gezondheid als ‘het vermogen je aan te passen en je eigen regie te voeren in het licht van de sociale, mentale en fysieke uitdagingen van het leven’. Daar sluit Vitaal GGZ zich bij aan. Binnen regio Eemland is Vitaal GGZ werkzaam in Nijkerk.

Vitaal GGZ: van harte welkom binnen de coalitie, namens alle ggz-partners. We zien uit naar de samenwerking. Onze ggz-coalitie bestaat nu uit: Vitaal GGZ, GGz Centraal, PsyMens, Eleos, MoleMann, Indigo, de Hoop, de Waag en Jellinek namens Arkin.

Published On: 25 april 2023Categories: nieuws, Psychische kwetsbaarheidViews: 260