Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Overhandiging en publicatie regioplan

Op 20 december heeft Mariëlle Ploumen, bestuurder van Altrecht, namens de regio het IZA regioplan Midden Nederland aangeboden aan de directievoorzitter van Zilveren Kruis en de wethouders uit betrokken gemeenten. Zij hebben het regioplan in ontvangst genomen namens de regio’s Eemland, Utrecht Stad, West, Zuidoost Utrecht en Lekstroom. Wethouder Micheline Paffen-Zeenni was daarin namens Eemland vertegenwoordigd.

Vanuit Samen Sterker Eemland is er de afgelopen periode veel werk verzet om het plan voor Eemland vorm te geven, middels werksessies, schrijfsessies, achterbanraadpleging en de formele besluitvormingsroutes. Inmiddels werkt Samen Sterker verder aan de transformatieplannen, zodat in 2024 een goede start gemaakt kan worden met de uitvoer van het regioplan.

Op donderdag 11 januari wordt het regioplan met een publieksversie voor zorgprofessionals en inwoners in Eemland officieel overhandigd aan de bestuurders van de organisaties die samenwerken binnen het netwerk Samen Sterker Eemland.

Het volledige regioplan is gepubliceerd op www.dejuistezorgopdejuisteplek.nl. De publieksversie van het regioplan bekijkt u hier.

Published On: 21 december 2023Categories: nieuws, uitgelichtViews: 491