Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Online seminar regionale ontwikkelingen kwetsbare ouderen

Op dinsdag 6 juni van 15.00 -16.00 uur organiseert het netwerk Samen Sterker Eemland een online seminar rondom het thema kwetsbare ouderen.

In dit online seminar vertellen we jullie graag meer over de ontwikkelingen en projecten die lopen op het gebied van kwetsbare ouderen binnen de regiosamenwerking Samen Sterker. We delen welke (inhoudelijke) ontwikkelingen er zijn, welke samenwerkingsafspraken er zijn gemaakt en uiteraard is er ruimte voor vragen. Op deze manier krijg je inzicht in wat er speelt in de regiosamenwerking Samen Sterker én wat deze projecten betekenen voor jouw dagelijks werk.

Programma:

  • Welkom en introductie Samen Sterker
  • Project Ouderengeneeskundig Netwerk Thuis in Eemland (ONTiE)
  • Project Proactieve zorgplanning (PZP/ACP) in de regio
  • Afronding met vooruitblik

Voor wie
Dit seminar is voor alle zorg- en welzijnprofessionals, managers en beleidsadviseurs en -medewerkers in de regio Eemland die te maken hebben met de doelgroep kwetsbare ouderen.

Link naar online seminar
Aanmelden is niet nodig. Je kunt deelnemen aan de bijeenkomst via de volgende link:

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Regiosamenwerking Samen Sterker

Het aantal kwetsbare ouderen in Eemland groeit. Samen Sterker Eemland zet in op zelfredzaamheid, zodat zij zelfstandig en vitaal in de eigen omgeving blijven wonen en de eigen regie op gezondheid en een betekenisvol leven behouden. Meander Medisch Centrum, de instellingen voor verpleging en verzorging (VVT), de huisartsen (HE), de thuiszorg en welzijnsorganisaties in de regio Eemland werken samen om de juiste zorg op de juiste plek te bieden. Zo kunnen we vanuit de samenwerking proactief handelen en crisissen voorkomen.

Het thema kwetsbare ouderen is één van de thema’s waar domeinoverstijgend aan wordt samengewerkt binnen het netwerk Samen Sterker Eemland. Kijk voor de andere thema’s en meer informatie over het netwerk op www.samensterkereemland.nl

Published On: 12 mei 2023Categories: Kwetsbare ouderen, nieuws, uitgelichtViews: 251